Joe Jonas napunio 30 godina u stilu Jamesa Bonda, a njegova žena se obukla kao Taylor Swift!

Grupa Jonas Brothers je ponovo na okupu i to je jedna od najvećih vesti 2019. godine za muziku, ali ova godina je za Joea Jonasa posebna zbog još jedne stvari – on je ove godine napunio “jubilarnih” 30 godina i pobrinuo se za to da žurka bude posebna, ali nama je posebno čudan potez njegove supruge!

Naime, Joe se ovog petka na svom rođendanu pojavio u prepoznatljivom stilu Jamesa Bonda, a njegova supruga Sophie Turner odlučila se za visoku modu i prelepu svedenu crnu haljinu sa dubokim dekolteom i velikim izrezom, ali ova haljina je problematična jer ju je već nosila Taylor Swift 2016. godine na dodeli Oskara, a Taylor je zapravo bila u vezi sa Joeom pa se pitamo da li je ovo samo slučajnost.

Na proslavi rođendana bila je cela porodica – Nick sa svojom ženom Priyankom, Kevin sa Danielle, a tu su bili i mnogobrojni prijatelji, dok je Sophie odlučila da poklonom preduhitri goste, pa je Joeu dan ranije donela na koncert veliku tortu.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Stalna meta tabloida: Ovo su tri najluđe glasine o Taylor Swift ove godine!

Foto: Instagram/Joe Jonas

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Joe Jonas napunio 30 godina u stilu Jamesa Bonda, a njegova žena se obukla kao Taylor Swift!

  1. Bože Bože, prvo što Soph nije samo njegova supruga, nego i javna ličnost sama za sebe, a pored toga, ona je fan Tejlor Svift. Ona i Joe su čak bili na njenom koncertu i njih dve su se srele u talk show-u na britanskoj televiziji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.