Sophie Turner o svojoj opsesiji Justinom Bieberom: Plakala sam pet minuta u ormaru kad smo se upoznali!

Sophie Turner trenutno je jako uspešna glumica i verena je za Joe Jonasa, ali to ne znači da je oduvek volela samo njega – njena ogromna ljubav pre par godina bio je Justin Bieber!

Sophie je bila gošća Jamesa Cordena u Late Late Showu, a tim povodom odlučila je da bude u potpunosti iskrena sa voditeljem o svojoj opsesiji Jusom! „Mislim da je to bio dan kad sam završila ispit, moja mama je napravila na kartonu sliku mene i Justina, a ja sam pala i rasplakala se“ priča Sophie vrlo emotivno o ovom slatkom događaju. Naravno, možete da zamislite koliko je glumica tek bila uzbuđena kada je Jusa videla uživo!

„Rečeno mi je da je Justin bio tu negde pa sam se popela gore i obilazili smo vilu. On je samo sedeo tu, bez majice, javila sam mu se, ’Ja sam Sophie, drago mi je što smo se upoznali’, bila sam kul, ali sam zapravo otrčala odmah i zatvorila se u ormar i plakala pet minuta!“ otkriva Sophie! Tada je glumica već bila sa Joeom tako da njena tinejdž opsesija više nije bila „prava“ ljubav, ali takve stvari se nikada ne zaborave i emocije su uvek prisutne.

Pročitajte još  Kad će Cameron Dallas u Srbiju a ko će plesati sa Jusom u Zagrebu? Stigla je nova epizoda Famoza TV!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

One thought on “Sophie Turner o svojoj opsesiji Justinom Bieberom: Plakala sam pet minuta u ormaru kad smo se upoznali!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.