Billie Eilish prvi put pokazala bivšeg dečka u svom dokumentarcu!

Billie Eilish nije neko ko je često pod velom skandala, niti voli da se eksponira kad je u pitanju njen privatan život – ono što o njenom ličnom životu van scene znamo uglavnom su njeni problemi da se izbori sa mentalnim problemima, i da se kao mlađa tinejdžerka redovno rezala i izgladnjivala. Ipak, o drugim aspektima privatnog života pevačica vrlo retko otvara dušu, pa ne znamo mnogo ni o njenim prethodnim vezama. Prva prilika da predstavi svog bivšeg dečka pala je u njenom dokumentarcu koji je objavljen pre dva dana!

Naime, Billiein dokumentarni film pod nazivom “The World’s a Little Blurry” prikazao nam je po prvi put Billieinu bivšu ljubav, repera koji se zove Brandon Quention Adams, poznatijeg samo kao Q. Reper Q ima 24 godine i često nastupa pod umetničkim imenom 7:AMP, a svoju vezu sa Billie uspevao je da održi skroz privatnom tako što nisu objavljivane nikakve zajedničke fotke sa njom, a on je od skoro deaktitivirao Instagram nalog, znajući da će ga nakon Billieinog dokumentarca sigurno više ljudi tražiti. U filmu je prikazana Billie kako gleda njegovu sliku i priča kako ga jako voli.

Billie je otkrila da je tu vezu prekinula samo zbog različitih ciljeva: “Ne možete biti u vezi s nekim ko se uopšte ne raduje i ne razmišlja o stvarima koje vama život znače. Nisam bila srećna, nismo želeli iste stvari i to je loše. Nije bilo dovoljno truda da se pokaže ljubav, shvatila sam da, čoveče, on ne voli sebe dovoljno da bi voleo mene. Čoveče, ne voliš me, samo misliš da me voliš” priča Billie.

Pročitajte još  Billie Eilish ambiciozno: Snimala sam prvi album sa namerom da se svidi svima!

Billiein film inače predstavlja njen celokupan put, od 13. godine i “Ocean Eyes” do pisanja albuma “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” sa 17 godina. Otkriveno je i da je Billieina mama ta koja je forsirala nju i brata Finneasa da obavezno uključe kameru u sobi kad god žele da snime nešto, kad imaju osećaj da će stvoriti nešto vredno snimanja. Zahvaljujući tome, sada možete gledati sve te uspomene u jednom filmu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.