Jesy Nelson kaže da joj je dosadno otkad nije u Little Mixu

Jesy Nelson od odlaska iz Little Mixa uživa u slobodnom vremenu, ali sad priznaje da joj je i dosadno! Njena jedina javna aktivnost ovih dana jesu selfiji na Instagramu na kojima odlično izgleda. Ipak, mnogi se pitaju čime ona namerava da se bavi u budućnosti.

Jesy je grupu napustila kako bi radila na svom mentalnom zdravlju a uz najnoviju seriju fotki stavila je komentar, “Postalo mi je dosadno, zar ne?” Ipak, sudeći po osmehu, njoj prija da ništa ne radi neko vreme.

Treba reći i da je biti deo Little Mix zaista prenaporno – devojke bukvalno ne staju od dana osnivanja, izbacuju albume kao na traci i idu na turneje. O dodatnim promocijama da i ne govorimo. Čak i 2020. godina koja je svim muzičarima donela drastično smanjivanje aktivnosti bila je prenaporna za Jesy koja je shvatila da je za sve bolje ukoliko ona ode.

Ostale devojke bez problema su nastavile dalje, a one izbegavaju svako pominjanje Jesy. Ipak, niko ne veruje da su one u sukobu ili da su ljute na nju, već da jednostavno žele da štite njenu privatnosti i daju joj vremena da se ona odmori od svega.

Little Mix pripremaju prvu muziku i album otkako su trio, a kako piše Daily Mail, Leigh-Anne Pinnock u međuvremenu je završila i snimanje svog prvog filma, pod nazivom “Boxing Day”.

Pročitajte još  Perrie Edwards: Little Mix mi biraju parfeme jer ne mogu da mirišem!

“Kraj je snimanja! Ovo je moj prvi film i nadam se ne i poslednji! Mislim da sam se sad zarazila glumom. Jako sam počastvovana što glumim u ovom filmu koji će se prikazivati narednog Božića”, istakla je ona.

Inače, “Boxing Day” je komedija, a iako Leigh-Anne u njoj nema glavnu ulogu, ona će dobiti dosta prostora! S obzirom da joj je grupa prioritet u ovom momentu, čini se da ona ipak priprema teren za stvari koje će raditi u budućnosti.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Jesy Nelson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.