“Molite se za njega”: Hayes Grier teško povređen, Nash van sebe od straha!

13743430_1393480383999448_1940070304_n

Hayes Grier koji se proslavio na društvenoj mreži Vine i koji je naravno mlađi brat Nasha Griera doživeo je strahovitu nesreću za upravljačem svog motora i u teškom stanju prebačen je u bolnicu!

Šta se desilo napisao je Nash na svom Twitteru i to prilično dramatično. “Molite se za njega. Dok sam bio na snimanju mene su pozvali i rekli da je Hayes imao sudar. Sad je u bolnici. Na sreću, on sad može da se pomera i priča ali iskašljava krv. To je sve što znam. Molite se da se brzo oporavi. Čoveče, mrzim da čujem ovakve stvari – bio sam na smrt preplašen!”

Zvanično saopštenje stiglo je nešto kasnije i u njemu piše da je mladi momak doživeo potres mozga, da je slomio rebro, nagnječio plućno krilo i da mu je koža oguljena na više mesta. Ipak, isto tako se navodi da bi sve trebalo da bude u redu i da će verovatno za par dana biti na kućnom lečenju.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Hayes Grier

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Mila nam šalje svoj kviz o Hayesu Grieru!

3 thoughts on ““Molite se za njega”: Hayes Grier teško povređen, Nash van sebe od straha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.