Čudno: Cheryl i posle raskida ne želi da izgubi Liama!

Čudno: Cheryl i posle raskida ne želi da izgubi Liama!

Liam Payne i Cheryl se baš i nisu rastali u miru, a pevačica i pored svega ne želi da spali mostove za sobom, već traži način kako da joj on ostane blizak, iako se član One Directiona već viđa sa drugim devojkama. Iako biste pomislili da ona to radi zbog njihove bebe Beara, mediji prenose da to nije jedini razlog zašto ga ona želi blizu sebe.

“Liam je njen stub stabilnosti u poslednjih par nedelja i dokazao joj je koliko ona može da se osloni nja njega”, piše britanski Closer magazin. “U ovom momentu, ona može da mu pošalje poruku i nazove ga kad god to poželi, ali zna i da kad on bude imao stabilnu vezu, to će se promeniti. Ona se toga jako boji.”

Kako se navodi, Cheryl se trudi i da ostane bliska sa Liamovom porodicom, pa ju je njegova sestra Ruth javno podržala. “Cheryl se redovno javlja porodici, šalje im slike Beara, dozvoljava Liamu da ga vidi kad god poželi a pozvala je njega i njegovu porodicu da dođe za Božić. Ne dozvoljava da im bilo ko pokvari prijateljstvo, pa ni buduća devojka. Ne želi da ga izgubi!”, dodaje isti magazin.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Cheryl

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Liam Payne: Neću otimati sina od Cheryl, biće mi teško da gledam njegove suze kad budem išao na turneju

2 thoughts on “Čudno: Cheryl i posle raskida ne želi da izgubi Liama!

  1. To je potpuno normalan i zdrav odnos. Kako kažu neki ljudi "bolje je imati dobar razvod nego loš brak" ili vezu, svejedno. Bitno je da budu podrška jedno drugom i zbog deteta, a i zbog njih samih. Ne verujem da bi voleli da se razvlače po novinama zbog uvreda koje šalju putem interneta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.