Inspiracija za povratnički singl: Cheryl spremila pesmu o raskidu sa Liamom!

Liam Payne i Cheryl su nedavno raskinuli, a dok su mediji pisali kako Liam uživa sa drugim devojkama, dok Cheryl pokušava da se oporavi nakon raskida, ona je odlučila da sve objasni u jednoj pesmi!

Svi mediji analiziraju stih Cheryline pesme “Love Made Me Do” u kojem govori da je predstavljena kao osoba koja se zaljubi u svakoga. “Njeni prijatelji znaju koliko je Cheryl bila frustrirana oko svih dešavanja sa raskidom i koliko su je prozivali po mrežama zbog toga,” otkrio je izvor za časopis Closer.

Cheryl je uvek isticala da je muzika odlična i prava terapija za nju, što je inspirisalo da snimi i ovu pesmu! “Ona obično ostaje čvrsta po pitanju privatnog života, ali ovog puta osećala je pritisak da jednostavno mora sve da iskaže kroz pesmu,” dodao je isti izvor. Insajder otkriva da Cheryl ovo vidi kao zajedničku terapiju i rešenje da oboje nastave dalje. “Cheryl smatra da ispoljavanje i najmanjih negativnih emocija kroz muziku može da pomogne i njoj i Liamu da prebole raskid i nastave dalje,” dodaje isti izvor.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cheryl

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Liam Payne kontaktirao advokate, traži način da se bezbolno rastane od Cheryl!

One thought on “Inspiracija za povratnički singl: Cheryl spremila pesmu o raskidu sa Liamom!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.