Jake T. Austin: Pre bih rekao Seleni da bude sa Nickom Jonasom nego sa Justinom Bieberom!

Selena Gomez je već dosta meseci singl i uvek pokazuje na društvenim mrežama kako uživa sa svojim ženskim prijateljicama i uopšte joj trenutno nije stalo da svoj status veze promeni – uprkos tome, Jake T. Austin, njen mladi kolega sa snimanja „Wizards Of Waverly Place“, malo je pričao za medije o tome kako su njemu izgledale Selenine veze.

Jake je, naravno, bio prilično upućen u Selenin ljubavni život jer su njih dvoje na setu provodili mnogo vremena zajedno, tako da je normalno da on bude upućen u čitavu priču. „Nick Jonas i ona su se zabavljali tokom snimanja ’WOWP-a’ i iz moje perspektive, rekao bih joj da bude sa njim, bili su sjajni. Pravi par, jako druželjubiv, snima su govorili kako su u vezi“ priseća se Jake starih vremena, zatim prelazi na priču o Justinu Bieberu.

„Dolazio je Justin ponekad na snimanje, i kad god smo razgovarali bio je jako prijatan i druželjubiv. Ne znam baš sve o njihovoj vezi, ali mi se čini da je Selena stvarno iskreno volela obojicu. Srećnik sam što sam je tada poznavao“ kaže Jake, priznajući da se sa Sel nije video od 2017. godine ali da je i danas smatra sestrom i da je jako voli.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Justin Bieber žali što nije potpisao predbračni ugovor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.