David Henrie: Snimamo novi “Wizards”!

Jedna od omiljenih Disneyjevih serija i danas je “Wizards Of Waverly Place”, kako onima koji su odrasli uz nju, tako i onima koji je tek otkrivaju kao tinejdžeri nove generacije. O starijim serijama u kojima glume neke od današnjih najvećih zvezda nikad ne prestane sasvim diskusija, pa se ovih dana pričalo i o “Victoriousu” jer je Ariana Grande danas megazvezda, a Selena Gomez obeležila je “WOWP” – sudeći po rečima njenog kolege iz serije, ona je voljna da nastavi seriju jednog dana!

David Henrie u “Wizards Of Waverly Place” ima ulogu glavnu koliko i Sel, jer glumi njenog brata, a njih dvoje su i nakon svih ovih godina jako bliski, koliko god im obaveze dozvoljavaju, pa smo pre dve godine pisali da su njih dvoje zajedno slavili Dan nezavisnosti Amerike u Diznilendu. Njih dvoje su bili u kontaktu i prošle nedelje, tako da je među njima i dalje sve sjajno, a David čak kaže da je Sel voljna da snimaju “WOWP” opet, i to ne samo Sel već svi glavni junaci iz porodice! “Nije još tu nikakvo posebno dešavanje, ali pričamo dosta. Često pričamo iz šale, ponekad ozbiljno, ali stvarno ne prestajemo da razgovaramo o toj seriji. Ona će uvek imati posebno mesto u našim srcima i to se nikad ne može i neće promeniti” kaže David.

Selena, David, Gregg Sulkin i Jake T. Austin su zapravo razmišljali i o idejama šta bi moglo da se snima dalje! “Našu seriju je učinilo posebnom to što smo porodica, a porodica se drži zajedno uvek. Možda bismo sad mogli da se razdvojimo, odnosno da uradimo suprotan efekat od prethodne verzije. Da sad svi imaju svoje porodice i karijere” predlaže David. “Morali bismo da pričamo sa Disneyjem, i moramo da vidimo kada je pravo vreme za to” zaključuje on. Da li biste gledali nastavak “WOWP”?

Pročitajte još  Bez previše truda: Selena Gomez oborila sopstveni Instagram rekord!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

3 thoughts on “David Henrie: Snimamo novi “Wizards”!

  1. Definitivno! Vraćanje u djetinjstvo. Volim to što su jedni od rijetkih glumaca koji su i nakon serije ostali prijatelji❤

  2. To bi bilo epski! Sjajno je sto su u jako dobrim odnosima toliko godina poslije serije! Mnogi, nazalost, nisu, ali oni su rijetkost i pokazali su nam zasto su tako specijalni! Nadam se da ce se taj nastavak desiti, jer znam da bi bio odlican i apsolutno svako bi se radovao!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.