Isus kao lezbejka: Bes protiv novog filma Belle Thorne!

Bella Thorne zna kako da uvek bude u centru pažnje! Osim što to čini golišavim fotkama ona ovih dana izaziva mnogo pažnje filmom “Habit”, koji je i režirala. Priča se vrti oko Isusa Hrista koji je predstavljen kao lezbejka, pa se već potpisuju peticije protiv njegovog izlaska!

Kako piše Daily Mail, peticija za sad ima 260.000 potpisa, a kako navodi njena autorka Vivian N, ovakav film je izuzetno uvredljiv. “Film će izaći uskoro, a u njemu je Isus predstavljen kao lezbejka. Još niko od distributera nije prihvatio da ga objavi, pa vas molim da svima skrenete pažnju da je ovo đubre kakvo se lako širi danas, ali se iz nekog razloga prihvata i čak hvali.”

Inače, ulogu Isusa glumi takođe prilično kontroverzna ćerka Michaela Jacksona Paris, koja prethodnih godina više pažnje na sebe skreće svojim brojnim tetovažama i burnim ljubavnim životom, nego uspesima na poslovnom planu. Radnja filma čije je snimanje završeno u aprilu govori o divljoj devojci (glumi je upravo Bella) koja je opsednuta Isusom. S obzirom da je u pitanju ostvarenje sa malim budžetom, ono teško da je ikad i bilo planirano za prikazivanje u bioskopima širom sveta, pa ironije radi, ovo praktično dođe kao besplatna reklama za njega! Znajući Bellu, za nju nije ni najmanji problem kad se nekome ne dopada ono što radi – mnogo je gore kad to ne ostane primećeno.

Pročitajte još  Bella Thorne raskinula sa devojkom ali još uvek ima dečka!

U javnosti se već čuju komentari kako Belli ne bi palo na pamet da na ovaj način vređa druge religije, a u sličnom problemu ovih dana našle su se devojke iz grupoe BLACKPINK. Naime, njihovu hindu fanovi primetili su jednu versku statuu u spotu za pesmu “How You Like That”, i odmah su zahtevali da ona bude uklonjena, jer im to vređa verska osećanja. Interesantno, to je odmah i urađeno!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Bella Thorne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Isus kao lezbejka: Bes protiv novog filma Belle Thorne!

  1. Ona vrijeđa tuđu vjeru i predstavlja se kao LGBT osoba i uvjerava ljude da podržavaju njenu zajdenicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.