Istorijski momenat: BTS je prvi korejski bend koji je nastupio na stadionu u Americi!

BTS nastavlja da pomera granice! Nakon što je njihova turneja rasprodata u potpunosti u rekordnom roku, oni su sinoć ušli u istoriju svojim nastupom u Njuorku kao prva korejska grupa koja je samostalno nastupila u američkoj areni!

Članovi grupe su odlučili da se zahvale fanovima koji su im omogućili da uđu u istoriju ovim nastupom i čitava grupa se složila da je to velika čast i istorijska noć za pamćenje. “Činjenica da držimo koncert ovde, u Citi Fieldu je veoma značajna. Ovo će biti veliki trenutak u mojoj karijeri pevača, ali i u mom životu. Do sada smo išli korak po korak nastupajući na različitim mestima, a sada se osećam kao da smo konačno ugledali vrh,” izjavio je J-Hope.

“Na kraju stojimo na sceni Citi Fielda, to je sve ono o čemu smo sanjali. Nastupali smo na mnogim ogromnim mestima na našim svetskim turnejama, ali nikada nismo mogli da zamislimo da ćemo držati koncert na ovom ogromnom prostoru poput ovoga. Izvešćemo jedan od najboljih koncerata za ARMY koji nas je čekao ispred, ovo će biti sjajno,” zaključio je V.

Suga se složio sa ostalima i dodao je da jako mali broj izvođača ima priliku da nastupi na ovom mestu. “Želim još bolje nastupe za buduću publiku, nadam se da je Citi Field samo početak,” istakao je Suga. RM otkriva da nije mogao ni da zamisli ovako nešto i dodaje da je čitav bend veoma naporono radio kako bi ispunio očekivanja svih fanova koji ih čekaju ispred arena.

Pročitajte još  Impresivno: BTS nastupili u finalu "The Voice"

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Istorijski momenat: BTS je prvi korejski bend koji je nastupio na stadionu u Americi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.