Ispred Selene i Ariane: Marija Žeželj napredovala na godišnjoj listi najlepših žena na svetu!

Svake godine cenjene kompanije TC Cander i The Independent Critics zajedno prave svoje liste najlepših lica na svetu, a ona je specifična po tome što se zaista u obzir uzimaju zvezde iz svih krajeva sveta, čak i one koje su još uvek prilično lokalne. Na ovogodišnjoj top listi koja je sad objavljena, Marija Žeželj ima mnogo razloga za zadovoljstvo!

Naša jutjuberka i pevačica ne samo da je na poziciji 63. već je i daleko ispred Ariane Grande koja je završila tek na mestu broj 90! Marija je često nadmašila i još jednu neuporedivo slavniju devojku sa kojom je često porede – Selenu Gomez koja je 69! Marija je i ispred Zare Larsson (85.) odnosno Katherine Lengford (71.) tako da je ovo sjajan uspeh! Pritom, treba napomenuti da je ovo njeno drugo pojavljivanje na listi, i do sad najbolji plasman!

Interesantno, na listi uopšte nema nekih megazvezda – ni Taylor Swift, ni Demi Lovato, sestara Jenner i Kardashian…Autori liste koja je vrlo cenjena (video već ima preko 2,5 miliona pregleda!) kažu da su jedva odabrali sto imena i da će sigurno biti nezadovoljnih, ali i da veruju da su sve devojke na listi zaista prelepe! Pogledajte listu, pa nam recite svoje utiske!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

13 thoughts on “Ispred Selene i Ariane: Marija Žeželj napredovala na godišnjoj listi najlepših žena na svetu!

  1. Da li se zna nesto o dolasku misteriozne zvezde ili cemo nesto vise o njoj/njemu cuti sledece godine? 😀

    1. Izgleda ništa 😀 Ta zvezda svakako nije objavila datume za sad. Javićemo čim se to desi.

  2. Basss samm ponosnaa na njuu❤A za Kardasianke i Jennerke msm naravno da nece biti kad su sve plasticne

  3. Da li su na listi Gigi u Bella Hadid ? Ili makar Kedal Jener , pošto su one najlepše i najtrazenije manekenke sveta , zaslužuju da budu tu

  4. Meni je Marija jako lijepa,ali su mi ljepše Ariana i Selena,svako ima svoje mišljenje!

  5. Taylor je ljepša od nje,a ne vidim po čemu je ona tako posebna. Sve čestitke,ali pjesme su joj bezveze iskreno i nije mi lijepa

  6. Iskreno Taylor je puno ljepša i ima bolje pjesme od nje. Ona nije nešto posebna ni pretjerano lijepa.
    Ponavljam,to je samo moje mišljenje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.