Imamo zvaničnu potvrdu: Ako koncert Marcusa i Martinusa uspe, mlade zvezde počinju masovno da dolaze u region!

Sedam godina je bilo potrebno da mlade zvezde ponovo počnu da dolaze u Srbiju (pa i Hrvatsku, ne računajući jedan jedini koncert, onaj Justina Biebera) a sad smo svi presrećni jer nam krajem marta stižu Marcus i Martinus. Ako mislite da je to bitno samo za njihov fandom, MMere, sa zadovoljstvom možemo da kažemo da to nije tačno!

Razgovarajući sa organizatorom kad nam je najavio da Marcus i Martinus dolaze, on nam je objasnio da je ovo samo početak, u slučaju da koncert uspe! Po njegovim rečima, ukoliko ovaj nastup prođe kako treba i karte budu rasprodate, gotovo da ne postoji ograničenje šta je moguće, uključujući zvezde koje su mnogo veće od Marcusa i Martinusa pa i ono što najviše želite – megazvezde! U suprotnom, zaista nas ponovo očekuje višegodišnja pauza i sve će vrlo verovatno biti izgubljeno. Težina organizatorovih reči je još veća jer ga mi nismo ni pitali da li će sve biti bolje ako koncert M&M prođe kako treba – to je ono što nam je on sam poručio. On želi da ovo bude samo početak!

MMeri, ovo znači da su pogledi svih fandoma upereni ka vama – sudbina svakog Beliebera, Lovatica, Swiftieja, Selenatore, Tiniste, Direcitonera, Jorgiste, Mendes Armyja i svih drugih bukvalno zavisi od vas i vaše želje da koncerti Marcusa i Martinusa u Beogradu i Zagrebu budu pravi spektakli! Sa druge strane, naša poruka fandomima jeste da podrže MMere, da ih ohrabre da odu na koncert i da ne ismevaju njihove idole koji će nam pružiti jedinstvenu šansu da se vratimo na svetsku muzičku šansu. Ovo je prva i jedna jedina šansa koju imamo – popravnog neće biti ako zabrljamo!

Pročitajte još  Imamo link za prenos: Marcus i Martinus danas od 11:40 prepodne ponovo na terenu, čeka ih najteži protivnik!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

21 thoughts on “Imamo zvaničnu potvrdu: Ako koncert Marcusa i Martinusa uspe, mlade zvezde počinju masovno da dolaze u region!

 1. Nadam se da će sve proći kako treba, ovo je prava prilika da svi naši idoli dodju!😁

  1. Upravo tako. Čak je strava što turneje neće biti do 2019. godine. Uspeh M i M nije dovoljan – biće nam potreban još neki koncert posle njih i svaki mora da uspe.

     1. Da, maksimalno jedna od njih i to ako uopšte požele da dođu u ovaj deo sveta. Na nama je da probamo.

     2. Famozo a hoce li Shawn ići na turneju 2018 ili ni on nece kao sto i Justin? Hvala unaprijed na odgovoru 🙂
      Bas mi je drago sto napokon neko dolazi i kod nas i nadam se da će i Shawn doći iduće godine kao što je obećao.

     3. Verovatno neće, tek radi na albumu. Za očekivati je da najavi turneju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.