Famoza anketa: Da li je koncert Marcusa i Martinusa dobra ideja?

MMeri su jedan od najznačajnijih novih fandoma koji su se pojavili na našim prostorima a njihova borbenost posebno je uočljiva ovih dana kad njihovi idoli najavljuju datume svojih koncerata širom Evrope. Zbog toga, čini nam se da je dobar momenat da to proverimo jednom anketom.

Ova anketa se ponovo odnosi na Hrvatsku i Srbiju, ili još preciznije, na Beograd i Zagreb kao glavne gradove. Iako je tačno da Marcus i Martinus ne traže arene, ova dva grada su najveća u regionu i što je podjednako važno, u njima posluju ljudi koji se bave organizacijom koncerata stranih zvezda. Isto tako, znate i naš stav – strahovito je važno da konačno dobijemo neki koncert jer će to pomoći da počnu da dolaze i druge zvezde. Znamo da iz ugla nekog Selenatora ili Beliebera Marcus i Martinus možda deluju nebitno, ali nama je jednostavno neophodno da nešto konačno počne da se dešava!

Zato, probajte da odgovorite iskreno na našu anketu i nemojte pozivati ljude iz drugih zemalja da glasaju – videćemo lažne glasove i u najgorem slučaju, poništiti čitavu anketu! Vodite računa i da je ovo anketa samo za one koje bi želeli da idu na koncert – bez obzira na to da li su sigurni da bi išli ili ne. Zbog toga i među odgovorima nije ponuđeno “ne”. Anketa traje do nedelje, 29. oktobra u podne a rezultati idu pravo u ruke organizatora u Beogradu koji radi nastupe i u Hrvatskoj! Naravno, ništa ne možemo da obećamo osim jedne stvari – vaš glas će se čuti!

Pročitajte još  Famoza music chart #109 - Glasajte za koliko pesama želite ali samo jednom!
The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

28 thoughts on “Famoza anketa: Da li je koncert Marcusa i Martinusa dobra ideja?

  1. Jeste dobra ideja, nisam njihov fan ali iskreno obožavam njihove pjesme. A i voljela bih da kupim svojoj drugarici za rođendan kartu jer je ona njihov fan pa da ja i ona idemo.

  2. Ja ne bih isla ali ako bi se desio mislim da bi koncert mogao da bude uspešan

  3. Voljela bih da idem i da kupim karte, ali prvo se mora znat dali ce doci !❤ Ja bih željela da koncert bude u Zagrebu ?❤ Kada ćete nam reći hoce li biti koncert ili ne???⁉

  4. ja sam njihov fan i svakako bi voljela da odrze koncert u zagrebu a i moja prijateljica je njihov fan nas je odusevila ova anketa

  5. U BG,volela bih,ali opet sve zavisi od raznih stvari, jer ako bude u HR necu sigurno moci doci.

  6. Ja sam velik mmer i jako bi volela da dodju u Beograd jer moja drugarica i ja to zeljno iscekujemo i jako bi bile srecne da konacno dodju ???

  7. Sigurno bih dosla sa par drugarica koji smo njihovi fanovi od pocetka? Nadam se da ce doci u Beograd jer mi je to najveca zelja uz pomoc vas mozda se i ostvari?

    1. Oni su zvezde koje su na turneji – kad god neka zvezda ide na turneju, pokušavamo da čujemo vaše mišljenje. Ideja je samo da prenesemo organizatoru koliko vas je.

  8. Kad bi MM dosli u Beograd ja bi bila najsrecnija osoba na svetu ??

Comments are closed.