Imamo link za prenos: Večeras je iHeartRadio Music Awards, nastupa Ariana Grande!

Kad je reč o muzičkim nagradama koje dodeljuju radio stanice, ništa nije veće od iHeartRadio Music Awardsa koji se održava sutra rano ujutru po našem vremenu, a Famoza ima i link sa koga ćete (verovatno) moći da gledate prenos, ali i nastupe brojnih zvezda koji su najavljeni!

Svoje pesme tako će izvesti Alicia Keys, Backstreet Boys, John Legend, ali i svakako najveća muzička zvezda današnjice, Ariana Grande. Sem njih, nastupaće još i Garth Brooks, Kacey Musgraves i Halsey, Ella Mai i Lovelytheband. Organizatori najavljuju i iznenađenja, a spominje se i Taylor Swift koja će dobiti nagradu za turneju godine!

O nominacijama smo već pisali, pa ih pogledajte ovde. Ukoliko želite da gledate prenos, ovo je verovatno link koji vam je potreban. Vodite računa da prenos počinje noćas u 2 ujutru po našem vremenu, tako da baš i nije zgodan za praćenje bez obzira da li idete pre ili popodne u školu!

Autor: Famoza.net

Foto: iHeartRadio Awards

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Drake i Kanye West se svađali na netu, Ariana Grande im održala lekciju!

5 thoughts on “Imamo link za prenos: Večeras je iHeartRadio Music Awards, nastupa Ariana Grande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.