Reakcije zvezda na pad Instagrama su vrlo zabavne!

Kao što smo već pisali, Instagram je tokom srede bio u katastrofalnom stanju, a nisu bile pošteđene ni zvezde koje su imale isti problem kao i mi obični smrtnici. Većina njih iskoristila je priliku da tvituje o tome, pošto je Twitter za razliku od Instagram i Facebook funkcionisao potpuno normalno.

“Instagram i ja smo raskinuli. Hej Twitter, kako si? “, napisala je Olivia Holt a glumica Daniella Monet koju znamo po seriji “Victorious” je dodala, “Hej! Zastah ovde jer ništa drugo ne radi.” Bilo je i frustriranih komentara, najviše od zvezda društvenih mreža poput Jacoba Sartoriusa koji se upitao, “Hoće li mi Instagram dozvoliti da postujem ili” a i Baby Ariel uradila je nešto slično.

Instagram prijavljuje kako je sve probleme popravio, ali nije ponudio ni objašnjenje kako je do svega došlo, a ni izvinjenje zbog propusta koji je po svemu sudeći pogodio čitav svet!

Pročitajte još  Ljubica šalje novi kviz: Koji spot Hailee, Olivie, Sofie, Bebe i Camile je na slici?

Autor: Famoza.net

Foto: Pixabay

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

One thought on “Reakcije zvezda na pad Instagrama su vrlo zabavne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.