Iggy Azalea znala da se Demi Lovato ponovo opija: Htela sam da to ona prizna javnosti, a ne ja da pričam!

Demi Lovato nedavno je priznala javnosti da je mnogo pogrešila i ponovo se vratila lošim navikama, ali kako njena drugarica Iggy Azalea kaže, ona je za to znala odavno, ali je mislila da je ružno da ona o tome priča javnosti.

“Kao bliska prijateljica, znala sam to”, kaže ona. “Stvarno sam htela da ona to otkrije ljudima. Mnogo sam se brinula kao drugarica da će nešto procureti u javnost ili da će neko to iskoristiti da je napadne. Ipak, nije bio moj posao da joj govorim da sve prizna. Međutim, baš sam se brinula, ali je ona uradila pravu stvar!”

“Sad sam ponosna što je bila tako iskrena, jer je teško biti iskren prema sebi. Biti iskren prema čitavom svetu je nešto čemu se zaista divim. Bila sam jako ponosna na nju što je napisala pesmu ‘Sober’ i izbacila je”, zaključuje Iggy.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Demi otpustila još članova svog tima, odbija da ide na terapiju, tvrde mediji

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.