Idealan je momenat: Hoće li Tini narednih nedelja doći u Hrvatsku i Srbiju?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
3081011
Views:
336

Martina Stoessel prethodne noći je održala koncert u Brazilu, što je njen poslednji nastup sve do 10. septembra. To znači da će ona deo od naredne dva meseca sigurno iskoristiti za godišnji odmor i turističke posete toplijim krajevima, s obzirom da je u Argentini sad zima. Sve što se dešavalo prošle i ove godine daje nadu da bismo i mi mogli da je ugostimo!

Ako se sećate, Martinin brat Fran bio je pre tačno godinu dana u Hrvatskoj gde je proveo nekoliko dana u Dalmaciji a odatle se vratio pun utisaka ali i sa teglom domaćeg džema! Nadajmo se da su ti utisci bili dovoljni da zaintrigiraju Tini da pođe njegovim stopama i po prvi put zakorači na naše prostore gde je velika zvezda! Tini je i sama toga svesna – Hrvatska, BiH i Srbija su možda i jedine zemlje u kojima je ona izuzetno popularna a da tamo nikad nije ni kročila!

Na kraju, ne zaboravite i poruke koje je Tini poslala u prethodnom periodu. Sećamo se kako su Tini i Fran obećali da će doći u Srbiju ali i Tini i koja je svojoj obožavateljki Leoni rekla da bi jako volela da dođe u Hrvatsku jer je čula da je tamo prelepo! Za sad nam ostaje samo da maštamo o svemu i pratimo gde je Tini! Čak i ako se ovo ne desi, mi naporno radimo na tome da za početak promocija njenog novog albuma bude organizovana u Beogradu!

Pročitajte još  Violetta

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

18 thoughts on “Idealan je momenat: Hoće li Tini narednih nedelja doći u Hrvatsku i Srbiju?

  1. Da barem dođe, zaista bih voljela da je vidim i upoznam i nadam se da su te sve poruke istinite i da će doći ??????????????

      1. Nebi doslo 100 ljudi,doslo bi 1000!!! Aloooooooo,Tini je ovde medju najpularnijim zvezdama!!! 🙂

    1. Hahahahahahaha, srce znaš li ti koliko ima Tinista u Srbiji? Ljubomorna dušo odbi.

  2. To bi bolo fenomenalno!!!!Nebitno gdje Srbija,Bosna ili Hrvatska bitno je da dode a tinisti iz bilokoje od ovih drzava ce doci na njen koncert????????❤❤❤❤❤

  3. Ja sam baš ovu noć sanjala da je u videu na svom kanalu rekla da će doći u Hrvatsku!

  4. vece su sanse da dode u hrvatsku jer vamo u hrv ima prekrasnih plaza i njezin brat je ode bio ..tooo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.