Olivia Holt: Mislila sam da nikad neću sama pisati svoje pesme!

Stvari se menjaju kako odrastamo – pitajte uostalom Oliviu Holt koja kaže da nikad nije ni pomislila da će pisati sopstvene pesme, smatrajući da je samo pevačica i da sklapanje stihova nije nešto u čemu može biti dobra.

“Kad sam bila mlađa nikad sebe nisam videla kao tekstopisca”, kaže ona za Rogue magazin. “Uvek sam sebe videla kao pevačicu ali kad sam sa svim tim tekstopiscima i producentima u istoj prostoriji, ideje dolaze same. Prisećanje događaja iz života i njihovo pretvaranje u pesme je nešto što je zaista neverovatno”.

“Svaki put kad uđemo u studio i napišemo nešto, bez obzira da li će ta pesma biti objavljena ili ne, osećam se sigurno u sebe ali i ponosno a to je samo po sebi dovoljno. Zabavno je i zastrašujuće; pišete iz srca i svog iskustva – nekad osećam da delim previše toga sa javnošću ali zaista uživam u tome”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Rogue magazine

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza kviz: Šta povezuje Ari, Demi, Sel, Tini, Jusa, 1D i druge zvezde?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.