Pauza do jeseni: Tini priredila novi spektakl u Brazilu!

Martina Stoessel nastavila je svoju južnoameričku turneju prvim koncertom van svoje Argentine pa je tako prošle noći pevala u Sao Paulu što je ujedno bio i jedini planirani koncert koji je imala u ovoj velikoj državi.

Tini je dočekala prepuna dvorana koja prima 7.000 posetilaca a ona je izvela kompletan program koji smo mogli da čujemo i tokom evropskog dela turneje. “Violetta” je bila enormno popularna u Brazilu a ovo je samo potvrda da je Tini ostala zvezda! Da je i ona zadovoljna najbolje svedoči to što na njenom Twitteru možemo videti brdo snimaka sa ovog događaja!

Posle ovog koncerta za Tini sledi gotovo dvomesečna pauza jer ona sledeći koncert ima tek 10. septembra u Čileu a nakon toga i još dva nastupa u Argentini. Nadajmo se da će ostatak leta glumica i pevačica iskoristiti da se dobro odmori ali i dobije inspiraciju za novu muziku, s obzirom da nas njen novi album očekuje na proleće!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Surovi napad na nevine ljude": Tini, Demi, Niall i druge zvezde se oglasile povodom tragedije u Barseloni!

4 thoughts on “Pauza do jeseni: Tini priredila novi spektakl u Brazilu!

  1. Neka se samo odmori, zaslužila je. Baš je uživala na koncertu,vidjelo se to jakoo je volimm ? ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.