Humana misija: Kylie Jenner usvojila odraslog tigra, drži ga u dvorištu!

Kylie Jenner ovih dana čini dosta lepih stvari za ljude, pa je tako donirala milion dolara, a sad nešto slično radi i za životinje! Ona je tako odlučila da iz zoološkog vrta usvoji odraslog bengalskog tigra i omogući mu da ostatak života ne provede iza rešetaka, već da bezbedno može da se šeta po njenom imanju.

Populacija tigrova u svetu u ovom momentu kreće se samo između tri i četiri hiljade, a tigar kojeg je Kylie usvojila u zatočeništvu je proveo 20 godina. Njegovo ime je Shea i kako Kylie ističe u razgovoru za People.com, ona je odlučila da usvoji nakon što je dobila uveravanja da je ova životinja isuviše stara da bi bilo kome stvarala probleme, pa da svi mogu biti bezbrižni.

“Ja imam ogromno dvorište u koje iovako retko ko dolazi, tako da Shea nema ko da uznemirava. On je sa nama od prošle nedelje, ali nisam to htela ni da spominjem dok nisam bila sigurna da će se on uklopiti u našu porodicu”, priča Kylie. Po njenim rečima, Shea je izrazito umiljat pa predstavlja odličnog drugara za njenu ćerkicu Stormie. “Njih dvoje se sjajno slažu, mada sam morala da joj objasnim da tigru ne možemo da lakiramo nokte”, dodaje ona kroz smeh.

Upitana kakve su reakcije komšija, Kylie kaže da je njeno imanje svakako izolovano, tako da niko i ne može da se žali. Ipak, ona ističe i da je napravila jednu grešku, jer svog poštara nije obavestila da joj dvorište više nije prazno. “Učiniću to čim ga vidim narednog puta, ali njega nažalost nema već neko vreme. Jednom mi se učinilo da se Shea igra nečim što liči na ljudsku ruku, ali meni se često priviđaju gluposti” zaključuje ona. Kylie inače za držanje tigra ne samo da mora da plati posebnu dozvolu, već je i po zakonu obavezna da plaća stručnjake koji životinju obilaze na svakih 10 dana.

Pročitajte još  Kylie ne štedi: Stormi ima samo pet meseci a kolekcija cipelica joj vredi više od mnogih kuća!
Jesmo li vas prevarili?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Humana misija: Kylie Jenner usvojila odraslog tigra, drži ga u dvorištu!

  1. NIJE FER
    taman sam pomislila "Pa dobro, nece verovatno ceo dan da postavljaju prvoaprileske postove, ono sa Arianom je bilo i vise nego uspelo" kad ono opet hahah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.