Valentinin blog: Moji omiljeni domaći i strani filmovi!

Zdravo svima, Valentina is here! Danas predstavljam ludo smešne filmove koje ja obožavam i filmove koje preporučujem. Po meni su smešni, ne znam po vama, neki filmovi se nalaze na YT, neki ne. Valjalo bi početi, zar ne?

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Valentinin blog: Moji omiljeni domaći i strani filmovi!

  1. KO TO TAMO PEVA je najbolji od domacih ovde…
    HIGH SCHOL MUSICAL je najbolji od stranih…
    Konacno da neko pomene domace filmove…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.