Harry se priprema za “Dunkirk”: Živeće na brodu – bez struje, vode i mobilnog!

1132467-46161I37738

Izgleda da pevač iz One Directiona vrlo ozbiljno shvata glumački poziv!

Harry Styles trebalo bi uskoro da se pridruži ostatku ekipe filma “Dunkirk” – i to na jednom starom vojnom brodu koji nema električne energije niti tekuće vode. Izvor magazina The Sun kaže: “Harry je navikao da živi u luksuzu, tako da će sve to za njega biti jedno veoma interesantno iskustvo. On je svestan da je vojna obuka važan deo ovog ratnog filma, i potrudiće se da da sve od sebe. Ali, neće mu biti lako, jer će se producenti truditi da život na brodu bude što realističniji.” Tako će, na primer, Hazza i ostali glumci dobijati isključivo vojničke obroke, a korišćenje mobilnih telefona biće zabranjeno. Autori filma nadaju se da će ovo iskustvo pomoći glumačkom ansamblu da shvati u kakvim su uslovima živeli britanski vojnici na plaži u Denkerku, u Francuskoj, tokom juna 1940. godine. “Ovo je njegova velika šansa da pokaže svoje glumačko umeće i da dobije još koju veliku filmsku ulogu,” dodaje insajder. “Ipak, on i dalje ima planove vezane za pevačku karijeru, te bi voleo da se u budućnosti bavi i muzikom i glumom.”

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Louis Tomlinson postaje tata u februaru, želi da beba odrasta u Engleskoj

10 thoughts on “Harry se priprema za “Dunkirk”: Živeće na brodu – bez struje, vode i mobilnog!

  1. Famoza.net mozete li da mi date link od te grupe o Seleni, ima ih mnogo sve su zatvorene a ni u jednu me nisu odobrili. Ne znam koja je ta najveca, od skoro imam fb, hvala 🙂

  2. Famoza.net da li znate da li su Alex & Sierra imali turneju? Ili tek trebaju da idu na turneju?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.