Harry pred davljenjem! Srce svake Directionerke drhti u novom trejleru za “Dunkirk”!

Već činjenica da film “Dunkirk” režira jedan od najcenjenih reditelja na svetu, Christopher Nolan znači da su ogromne šanse da on bude jako dobar ali ako ste Directioner, podjednako vam je važno da lik Harryja Stylesa koji glumi u njemu preživi do kraja!

Radnja ovog filma smeštena je na početak Drugog svetskog rata gde 400,000 savezničkih vojnika pokušava da se vrati u Britaniju dok ih sa druge strane nemački avioni bombarduju nemilice i čine pravi masakr! Ratne strahote i težina situacije jako dobro su dočarani u novom trejleru a u par momenata spazićete i Harry Stylesa.

Njegova scena je na samom kraju gde ga vidimo kako u punoj ratnoj opremi pokušava da se spase od davljenja a taman kad vidimo nekog kako mu pruža ruku, trejleru dolazi kraj! Verujete li da će on preživeti čitav film? Hoćete li ga gledati kad stigne i u naše bioskope oko sredine jula?

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Humanost u bekstejdžu: Momci iz One Directiona upoznali još jednu teško obolelu devojčicu!

3 thoughts on “Harry pred davljenjem! Srce svake Directionerke drhti u novom trejleru za “Dunkirk”!

  1. Naravmo da cu ga gledatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ♥♥♥♥♥

  2. Naravno da cu gledati film!!!!! Nadam se da ce preziveti! ♡♡♡♡♡

  3. I Sel je na instagramu potvrdila da ce biti druge sezone 13RW!!!! ☺??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.