Konačno: Izašao trejler za “Dunkirk”, Harry Styles je u njemu!

Konačno je došao trenutak koji je svaki Directioner priželjkivao – objavljen je prvi pravi trejler za film “Dunkirk” a u njemu u nekoliko scena možemo videti Harryja Stylesa!

U ranijim prikazanim scenama iz filma Hazze nije bilo na vidiku ali ovde ga u dve scene možemo videti kako zabrinuto sedi u punoj ratnoj opremi a u jednoj sceni se čak i davi! Iako informacije govore da će Harryjev junak preživeti na kraju, niko to ne može da garantuje!

“Dunkirk” inače izlazi na leto a kako je pitanju zaista veliki film koji režira jedan o najcenjenijih reditelja na svetu, Christopher Nolan, sa 100% sigurnosti možemo da kažemo da njega biti u svim bioskopima u regionu kao i da mu premijera neće kasniti za američkom!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Harry Styles mora u izolaciju zbog korona virusa

3 thoughts on “Konačno: Izašao trejler za “Dunkirk”, Harry Styles je u njemu!

  1. Jesam li jedina koja mrzim ratne filmove, i nikad nisam odgledala ni jedan, ali cu gledati ovaj samo zato sto je Harry u njemu? ZNam da nisam jedina hahah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.