Hailey u tangama i “Frankenštajn” Shawn Mendes na Met Gala, Justin Bieber izignorisao!

Hailey Baldwin ni ove godine nije preskočila Met Gala! Pre samo godinu dana ona je na ovaj događaj stigla u društvu Shawn Mendesa, a i ove godine njih dvoje bili su na pink tepihu. Ipak, razlika je što su ovog puta stigli u solo izdanjima, dok Haileynog muža Justina Biebera nije bilo u blizini!

Hailey je ponovo privukla pažnju obukavši se upravo u boju tepiha, a detalj koji je izazvao najviše pažnje jesu tange koje su bile itekako istaknute! Sa njom je pred fotografima prošetao čuveni dizajner Alexander Wang, koji je i zaslužan za ovu kreaciju. Mora se reći da je ona izgleda zaista odlično, pogotovu jer je joj figura po običaju savršena!

Sa druge strane, Shawn se odlučio za izdanje zbog kojeg ga Teen Vogue upoređuje sa Frankeinsteinom, s tim što se to izgleda odnosno na Frankenštajnovo Čudovište, a ne na samog doktora Frankensteina. Šta god pričali, Shawn je izgledao odlično, ali sve je bilo isplanirano tako da mu se put slučajno ne ukrsti sa Hailey. Sa druge strane, Miley je bila tu za koju fotkicu sa njim! Sa druge strane, Justinovo odsustvo nije neočekivano, jer mladi muzičar istče da ne želi pojavljivanje u javnosti dok nešto konačno ne snimi!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  "Dobro da sam dao i taj jedan": Biebs je bio ozvučen u toku hokejaške utakmice i imao je šta da kaže! (video)

Foto: Getty Images

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.