Tabloidi požurili: Momak sa kojim je Selena bila u provodu nije joj dečko!

Bukvalno svaki put kad je u društvu nekog novog momka, mediji začas proglase da joj je to dečko, a isto se desilo i u Diznilendu prethodnog vikenda. Slika na kojoj Sel polaže glavu na njegove grudi obišla je svet i pokrenula nagađanja, ali istina je po običaju mnogo manje spektakularna.

Kako prenosi uvek pouzdani People, u pitanju je samo njen prijatelj za koga javnost do sad nije znala. Takođe, tom prilikom njih dvoje nisu bili ni sami, već okruženi prijateljima sa kojima Sel provodi najveći deo svog vremena poslednjih meseci.

Selenita inače nije bila na Met Gala ove godine – po prvi put još od 2014. godine! Tačan razlog se ne zna, ali Sel više ne izbegava crveni tepih – dokaz za to je što ona pakuje kofere i dolazi nam mnogo, mnogo bliže – na čuveni filmski festival u Kanu gde će promovisati svoj novi film “The Dead Don’t Die”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Naš tim je uradio sve": Pričali smo organizatorom o koncertu Ari i Sel!

One thought on “Tabloidi požurili: Momak sa kojim je Selena bila u provodu nije joj dečko!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.