Nevena Božović blista u stilu osamdesetih za singl “Ljubav u bojama”!

Nevenu Božović krase epiteti na našoj sceni koje retko kome publika može da dodeli – sofisticirana, dosledna sebi pre svega, tako da je ona ista devojka kao ona koju smo upoznali 2013. godine, ista ona koja je predstavljala našu zemlju na Evroviziji i tada, i prošle godine. Od tada, ipak, ona nije sasvim ista u umetničkom smislu – svakim danom sve više je rasla, a danas sa zadovoljstvom slušamo njen najnoviji singl “Ljubav u bojama” koji na prvom mestu pokazuje kako je Nevena porasla kao izvođač!

Naime, Nevena je svoj najnoviji singl “Ljubav u bojama” objavila juče nakon duge promocije na društvenim mrežama, i po njenim objavama već se moglo naslutiti da je u pitanju neobičan i uzbudljiv projekat. Nevena prati trendove i nove-stare tendencije svetske muzičke scene, u kojoj se na velika vrata vratio zvuk osamdesetih, koji su ponovo utemeljili The Weeknd i Dua Lipa (i našu recenziju Duinog albuma “Future Nostalgia” možete pročitati ovde), tako da, ako volite “Blinding Lights” i “Physical”, Nevenin stil će vas oduševiti.

Za potrebe pesme u ovom stilu, Nevena je prošla i kroz fizičku transformaciju – njena loknasta punđa, šminka i nakit u potpunosti odgovaraju tendencijama osamdesetih, a animacije u spotu takođe prate zvuk pesme!

Nevena je pre ove pesme objavila klasičnu baladu “Nestajem s vetrom” u februaru, a “Ljubav u bojama” će bržim zvukom i izražajnim bojama sigurno naći svoj put do lista letnjih hitova. Kao i prethodno navedenu numeru, i “Ljubav u bojama” Nevena je pisala sama, i muziku i tekst, dok aranžman potpisuje njen stari saradnik i producent Boris Krstajić. Nevena je uradila i prateće vokale, a da podsetimo na još neke njene autorske radove, i moćnu balada “Kruna” napisanu za scenu Evrovizije je sama pisala.

Pročitajte još  Odaberi koju zvezdu želiš da Ryan nacrta!

Pišite nam u komentarima kako vam se dopada Nevenina nova numera, a mi ćemo uskoro s njom razgovarati o ovom projektu putem Instagram Livea – više informacija o tome objavićemo uskoro!

Autor: Famoza.net

Foto: Nevena Božović

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.