Gledaćemo Demi Lovato sa Luisom Fonsijem u arenama u Beogradu i Zagrebu… ali nije sve sjajno kao što zvuči!

Luis Fonsi ove nedelje ima koncert u Beogradu a odmah zatim i u Zagrebu a mnogo pažnje privlači ne samo zbog “Despacita” već i svog novog singla “Echame la Culpa” koji je snimio sa Demi Lovato. Kako možemo da potvrdimo, publika na turneji definitivno ima priliku da vidi Demi ali ne baš na idealan način.

Naime, tokom izvođenja pesme, Demika se pojavljuje na velikom ekranu i tako peva svoj deo, naravno ne uživo već u snimku napravljenom za ovu priliku. Dakle, Demin će tehnički prvi put pevati u našim arenama ali na drugačiji način nego što smo se nadali!

Svakako nije bilo realno da će Demi doći zbog jedne pesme a sa druge strane, ona je toliko velika zvezda da bi pre Luis Fonsi trebalo da bude predizvođač njoj, nego ona njemu. U svakom slučaju, Demi naredne godine sigurno dolazi u Evropu – nadamo se da će nam pružiti priliku da joj neko uopšte pošalje ponudu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kad Tini i Demi zajedno zapevaju "Let It Go", to zvuči savršeno (video)!

9 thoughts on “Gledaćemo Demi Lovato sa Luisom Fonsijem u arenama u Beogradu i Zagrebu… ali nije sve sjajno kao što zvuči!

  1. Mislila sam da ona dolazi da pjeva uživo, ali kakao ste rekli ona je previše velika zvijezda za to😀 ali u svakom slučaju šteta 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.