Anastasijin kviz: Prepoznajete li da li stih pripada Little Mixu ili Fifth Harmony?

Hej! Ovog puta sam napravila veoma zanimljiv test. Znate li da prepoznate tekstove iz pesama grupa Little Mix i Fifth Harmony kao i da odredite pripadnika? Uradite test i saznajte.
xAnastasijax

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Anastasijin kviz: Prepoznajete li da li stih pripada Little Mixu ili Fifth Harmony?

  1. 21/21 Correct answers!
    Odlično! Od ovoga nije moglo bolje. Svaka ti čast. Raspoznaješ sve ili skoro sve pesme. Sigurno je da si fan jednog od ova dva ili oba benda. Još jednom ti čestitam.

    Iskreno,Little Mix i ne slusam bas dok od Fifth Harmony 99% pesama znam, tkd sam samo stavljala Little Mix na one pisme koje sam znala da nisu od Fifth Harmony, mada je puno vise pesama od LM nego FH ali dobro

  2. Stvarno je originalan kviz i sve slike su prelepe (o cemu ja razmisljam kada radim kviz😂😂)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.