Fandomu se to ne dopada: Shawn Mendes javno stao uz Camilu Cabello!

Camila Cabello i ostatak Fifth Harmonyja imali su pravi rat saopštenjima prethodnih dana a obe strane tvrde da ona druga bezočno laže! Ipak, Shawn Mendes nema dilemu – on veruje Camili!

Dok Camila tvrdi da je odavno jasno rekla svojim sad već bivšim koleginicama da će napustiti bend, one tvrde da nikad nije ni bilo razgovara na tu temu iako su još od leta 2015. godine htele da pričaju sa njom na tu temu. Shawn je tako na svom Twitter ostavio poruku, “‘Sledite ono što vam srce ište, sreća je naša obaveza’, prelepo rečeno”, što je u stvari citat iz pisma javnosti Camile!

Ovaj tvit je dobio na hiljade komentara a ogromna većina njih je veoma negativna! Sa jedne strane, Fifth Harmony mu zamera što se on stavio na stranu Camile a sa druge strane, ima i onih koji smatraju da je on pogrešio jer niko od nas ne zna šta je prava istina. Ipak, da li je ovo iznenađenje kad se zna koliko su Shawn i Camila bliski?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  BBC 1 Teen Awards: Shawn Mendes pobedio Ari, Biebsa i Sel, 1D izgubio od The Vamps!

3 thoughts on “Fandomu se to ne dopada: Shawn Mendes javno stao uz Camilu Cabello!

  1. A bas sam htela da napisem vasu poslednju recenicu pa sta se ocekivali naravno da ce stati uz camilu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.