Ima li ipak nade za nas? Skoro dvostruko niže cene za koncert Tini u Mađarskoj!

cuo6l43weaabxe8

Naši Tinisti sa posebnom pažnjom očekivali su početak prodaje karata za “Tini” koncert u Mađarskoj jer je to nama najbliža destinacija koju će ona posetiti. Međutim, ono što je najinteresantnije jeste da su cene drastično niže nego za do sad najavljene koncerte u Austriji i Nemačkoj!

Primera radi, najlošija mesta koštaju čak i za nas vrlo prihvatljivih 32 evra ona pristojnija mesta su 42 i 50 evra. Pozicije bliže bini su 58 i 65 evra a jedino najbolje obično karte koštaju oko 97 evra. Primera radi, u Nemačkoj i Austriji najjeftinije karte su 50 evra a karte koje su u Mađarskoj 58 evra tamo su 80! Same karte možete kupiti ovde.

Jedino što ostaje skupo jesu meet and greet karte koje koštaju 400 evra ali izgleda da u Mađarskoj one ujedno važe i ako ulaznice. Silver ulaznice su 200 evra a bronzane su 121, što je podnošljivo. Ako se pitate zašto su ulaznice jeftinije. U Budimpešti se inače planira samo jedan koncert i to 2. aprila u 18h. Ako se pitate kako je moguće da su cene u Mađarskoj toliko niže, odgovor je zaista teško dati. Takođe, i ovakve cene činile bi koncert Tini u Srbiji i našem regionu jedva nešto jeftinijim od koncerta Justina Biebera i veliko je pitanje koliko Tinista i V-lovera bi to moglo sebi da priušti. Famoza će svakako obavestiti organizatore u Srbiji i Hrvatskoj o ovom razvoju događaja i ohrabriti ih da se još jednom raspitaju o svemu.

Pročitajte još  Martina Stoessel kreće na turneju? Zakazan prvi nastup!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

11 thoughts on “Ima li ipak nade za nas? Skoro dvostruko niže cene za koncert Tini u Mađarskoj!

  1. Famoza.net da li znate u kojoj areni ili gde će se održati koncert u Budimpešti i koliko ljudi prima to mesto?? Molim Vas odgovorite….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.