Ari Grande objavila naziv i datum izlaska svog četvrtog albuma, sprema sjajne stvari za fandom! (video)

Ariana Grande je prošle noći gostovala u šou Jimmyja Fallona, a tamo je sa svojim domaćinom uradila svoj prvi intervju još od napada u Mančesteru 22. maja prošle godine, kad su poginula 22 Arianatora i njihovih prijatelja i članova porodice.

Kako je ona objasnila, novi album će se zvati “Sweetener” što prevodimo kao “Zaslađivač”. Poruka nam deluje prilično jasno – Ari želi da se ljudi osete bolje u vezi svog života dok budu slušali nove pesme na njemu! Ipak, do izlaska ima još dosta, s obzirom da će se on pojaviti 20. jula!

Ari je svesna da je to tek za više od 2,5 meseca tako da je obećala još jednu stvar – svakog 20. u mesecu izbacivaće nešto novo, odnosno pesme koje će se naći na njemu, a potvrdila je i da će 20. maja pevati na Billboard Music Awardsu! Ona je otkrila i nazive neke od njih a to su, “God is a Woman”, “R.E.M.”, “The Light Is Coming” i “Raindrops”. Ako verujemo njenoj baki, najbolja pesma je upravo “God is a Woman”, pa možda to motiviše Ari da je uskoro pusti u javnost! Uživajte u intervjuu u kome ona blista u svakom pogledu!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Selenin i Arin glas tresu Poreč: Zedd nastupa na festivalu u Hrvatskoj!

3 thoughts on “Ari Grande objavila naziv i datum izlaska svog četvrtog albuma, sprema sjajne stvari za fandom! (video)

  1. Ona i Sel izbacuju pjesme u samo 10 dana razlike?!?! Maj će zasigurno biti zanimljiv mjesec 💕😍💓❤️😍😍

  2. super je ali famozo dali znate da ariana nastupa 2.6 na nekom Wango Tango u Californiji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.