Famoza u razgovoru s koncertnim organizatorom: Sve zavisi od Lodo!

Lodo1

Redakcija Famoze danas popodne bila je u prilici da razgovara s našim koncertnim organizatorom a prva tema bio je mogući dolazak Lodovice Comello u Beograd a možda i u neke druge zemlje regiona. Ono što posle priče s njim možemo da zaključimo jeste da su sve stvari sad u njenim rukama.

Kao što znate, na predloge Famoze naš organizator poverio je pregovore sa Lodovicom svom timu pre nekih 10-tak dana ali nam napominje da pregovori često traju nedeljama i mesecima, pogotovu što njegov tim istovremeno pregovara i o drugim poslovima. Jedino što smo danas saznali jeste da je naš organizator apsolutno spreman da je ugosti i ispuni njene uslove pa je odluka o dolasku bukvalno samo na Lodo i njenoj spremnosti da produži turneju koja je trebalo da se završi krajem ovog meseca.

Organizator u ovom trenutku ne može da proceni kad ćemo definitivno znati da li Lodo dolazi ili ne ali imamo obećanje da ćemo prvi saznati kakav je ishod pregovora i moli za strpljenje. Zato vam i mi poručujemo – sledeći put kad budemo pisali o ovoj temi, vest će definitivno glasiti “Lodo dolazi” ili “Lodo ne dolazi”. U ovom trenutku i ne preostaje nam ništa drugo nego da čekamo i nadamo se najboljem.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Čije koncerte u Srbiji i Hrvatskoj biste gledali? Glasajte na našoj anketi!

6 thoughts on “Famoza u razgovoru s koncertnim organizatorom: Sve zavisi od Lodo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.