Lodovica Comello uveliko snima “Italija ima talenat”: Da li to komplikuje njen dolazak kod nas?

12237567_968782063194944_15948835_n

Kao što znamo od ranije, Lodovica Comello naredne godine vodiće šou “Italija ima talenat” ali njene obaveze počele su mnogo ranije pa Lodo već putuje širom zemlje u potrazi za kandidatima!

Mlada pevačica i glumica tako je prethodnih dana bila u gradu Katancaro gde je objavljena poslednja audicija za ovu godinu, što znači da je kompletiran spisak učesnika šoua koji kreće negde u februaru mesecu s prikazivanjem uživo. Da li sve to komplikuje priču oko njenog dolaska u naš region? Zapravo ne! Ako se prisetite prošlosti, Jennifer Lopez i Demi Lovato su tokom perioda u kojima su bile sudije u šouima “X Factor” ili “American Idol” takođe išle na turneje a organizator je kao i mi uveren da ni za Lodo to ne bi predstavljao bilo kakav problem, pogotovu jer su Italija i naš region udaljeni na manje od dva sata avionom. Sledeći razgovor s organizatorom a verovatno i poslednji u ovoj godinu planiramo za narednu nedelju – nadajmo se da će tad biti nekih pomaka i više konkretnih informacija.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lodovica Comello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #86 - glasajte za omiljenu pesmu svakog dana!

4 thoughts on “Lodovica Comello uveliko snima “Italija ima talenat”: Da li to komplikuje njen dolazak kod nas?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.