San traje: Pregovori o dolasku Lodovice Comello su u toku, koncerti u Srbiji i okolnim zemljama?

C_4_foto_1026815_image

Pre nekoliko dana objavili smo informaciju kako je naš prijatelj koncertni organizator prihvatio predlog da ispita mogućnost dolaska zvezda serije “Violetta” Lodovice Comello u Srbiju a sad znamo da su ti razgovori trenutno u toku!

Organizator je na osnovu naših informacija zaključio da pregovore zaista vredi početi pa njegov tim već radi na tome! Kako nam je on poručio, trenutno se razgovara ne samo da Lodo poseti samo Srbiju odnosno Beograd već i neke druge gradove u regionu jer bi time i ti nastupi bili jeftiniji i isplatljiviji. O kojim dodatnim lokacijama se radi, zaista ne znamo u ovom trenutku i to neće biti ni poznato osim u slučaju da se pregovori uspešno završe.

Na naše direktno pitanje kad bismo mogli da znamo šta se to tačno dešava, organizator nam je samo poručio da očekuje informacije od svojih saradnika pa bismo njih uz malo sreće mogli imati već sutra. Nismo sigurno da ćemo već u četvrtak znati da li Lodo dolazi ili ne ali nadamo se da ćemo makar imati konkretnije podatke i procenu kakve su šanse da se to desi. Koliko bi dolazak Lodo značio za sve fandome možda ne možete ni da pretpostavite ali pričaćemo o tome ukoliko on bude potvrđen 🙂

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #73 - Tini ponovo kreće prva, glasajte za tri omiljene pesme!

18 thoughts on “San traje: Pregovori o dolasku Lodovice Comello su u toku, koncerti u Srbiji i okolnim zemljama?

 1. OMG *-* OMG *-* OMG *-*

  Nisam V-lover (ili kako god sry), ali msm generalno bih dosla ko god da dodje, i brate stvarno trebamo da shvatimo da ko god dodje (u ovom slucaju Lodo) pomocice svimaa ali svimaa

 2. Ako Lodo bude dosla u Srbiju ja cu da idem na njen koncert…Ako njen koncert bude uspesan onda ce organizator imati vise samopouzdanja i pozvace Justina,1D,Sel,Arianu i ostale..

 3. Samo jos da naucim njene PESME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. JEEEEE!!!! Ja je znam samo iz Violette,ne znam njene pesme,ali zamolicu mamu da idemo na koncert ukoliko ne bude mnogo skup. Zelim da ga podrzim,ali dosla bih jer je ovo jedina prilika,a i volim je

 5. Daa ? Ako dođe svi molim vas pomozite I obećavamo uzvraćenu uslugu ako koncert use,a bez vas ne može!!!

 6. To je sjajno. Nadam se da cemo uspeti ☺

  Onda da naucim njene pesme. ☺

  A Famoza.net,ako bi ona potvrdila dolazak,kada bi od prilike dosla? ☺

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.