Famoza music chart #39 – glasajte za sve svoje omiljene pesme svakog dana!

12940038_1216901071676310_747320197_n

V-loveri možda nisu najveći fandom u regionu ali su očigledno fantastično organizovani s obzirom da Martina i Jorge drže svih šest prvih pozicija na našoj nedeljnoj top listi! “Born To Shine” došao je do svoje sedme zvezdice i sad je najuspešnija pesma na listi, s obzirom da je “Drag Me Down” koji je čak 24 nedelje bio prvi, ispao sa liste! Ove nedelje imamo dva zanimljiva noviteta – nove pesme Fifth Harmonyja ali i K-pop sastava BTS koji debituje na listi. Još jednom, možete glasati za koliko god želite pesama sa liste ali samo po jednom na svaka 24 časa.

Glasanje traje do ponedeljka, 23. maja u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možeš po jednom na svaka 24h i to za koliko god pesama želite! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

Autor: Famoza.net
FOTO: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Koje diskove možete osvojiti na Famozi u avgustu i šta je sa koncertima Tini i Ari kod nas? Famoza TV #22

21 thoughts on “Famoza music chart #39 – glasajte za sve svoje omiljene pesme svakog dana!

 1. NIje uredu sto ste izbacili 1D jer je drzao mesto 30+ puta! Nigde nema nijedne njihove pesme, a od Martine 4……. Nemam nista protiv Martine, nego niej u redu od Famoze….

  1. Tako su nas napadali ostali kad je 1D vodio pola godine. To su vaši glasovi, vi pravite listu.

   1. pa sledeci put stavite neku drugu od 1d-a jer od Martine imaju 4 a od njih 0,a pobedjivali su vise od nje!

 2. Hajmo realno! Ovde ima vise Selenatora i Directionera! MIslim da Directioneri zasluzuju da se jedna 1D pesma nadje na listi!

  1. Pa zasluzuje svako da se pjesma njegovog idola nadje na ovoj listi, ali vama niko nije kriv sto niste organizovani i sto ne glasate za pjesme koje zelite!!!

   I mi (TINISTI) smo svojim trudom, radom i ulaganjem uspjeli ubaciti 4-5 pjesama od nase Tinite!!

   Poyy

 3. Evo, ja predlazem svima da glasaju za sve pesme osim od tini (svi osim V-lovera, tinista) i ako nekoga nevolite uradite to jer nas zajedno ima vise! Ovo vam govorim u svaciju korist!

  1. Ja sam tinista pa glasam i za sel i justina vi se malo vise potrudite i bicete prvi

 4. Zbog ovakvih stvari sa 1D-om trebalo bi svake nedelje da se stave druge pesma pa nebi bilo svadji!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.