Famoza music chart #162 – Glasajte za svoje omiljene pesme!

Tini nastavljaju totalnu dominaciju na našoj listi, dok su sa druge strane Marcus i Martinus na nikad nižim pozicijama! Ove nedelje sa liste su ispale pesme Ariana Grande i Jorgea Blanca (s obzirom da su oba izvođača imala po četiri pesme) a dodali smo nove singlove Billie Eilish i Nicki Minaj!

Glasanje traje do srede, 13. februara u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

24 thoughts on “Famoza music chart #162 – Glasajte za svoje omiljene pesme!

  1. Famozo kako da glasam , pojavio mi see taj tablon sa pesmama (ili kako SE već zove…) Ali da li Sam glasala ako mi se samo vidi nesto zeleno , pored pesme, ako nije takk, možete li mi reci kako , molim vas zaista bih volela da glasam

  2. MMeri sta se dešava? moramo se razbuditi i dovesti Maca&Tinusa do vrha. Oni rade puno toga za nas, ajmo pokušati to na barem neki način uzvratiti. Svi GLASAJTE za M&M. Ako neko nezna kako glasati:Odaberite sve pjesme koje zelite i na kraju imate dugme"GLASAJTE"to kliknite i glas ce biti primljennn. IDEMOO DOO VRHAA, jer mi smo njlajjaci fandomm i mi to možemo. Z
    ar ne?

  3. MMeri sta se dešava? moramo se razbuditi i dovesti Maca&Tinusa do vrha. Oni rade puno toga za nas, ajmo pokušati to na barem neki način uzvratiti. Svi GLASAJTE za M&M. Ako neko nezna kako glasati:Odaberite sve pjesme koje zelite i na kraju imate dugme"GLASAJTE"to kliknite i glas ce biti primljennn. IDEMOO DOO VRHAA, jer mi smo njlajjaci fandomm i mi to možemo. Zar ne?

  4. Da li može predlog Sam Smith, Normani – Dancing With a Stranger. Mislim da bi dobro prošlo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.