Famoza music chart #109 – Glasajte za koliko pesama želite ali samo jednom!

Ova nedelja bila je to toliko burna da i nova top lista dolazi tek danas, u sredu! Kako će vreme za glasanje biti kraće, odlučili smo se i da ono bude jedinstveno jer imate pravo da glasate samo jedan put, što verovatno nećemo zadržati ubuduće!

Možda će to pomoći da se lista malo promeni jer se praktično ništa nije dešavalo u prethodnoj nedelji a novi singl Tini je lagano zadržao prvo mesto!

Glasanje traje do ponedeljka, 27. novembra u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete samo jednom za koliko god pesama želite!! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Da li se najbolje slažeš sa Ari, Tini ,Sel, Demi ili Karol? Ksenija šalje odličan test ličnosti!

24 thoughts on “Famoza music chart #109 – Glasajte za koliko pesama želite ali samo jednom!

 1. Famozo ja sam uspjela glasati za samo tri pjesme, ne znam zasto.
  Glasala sam samo za LWYMMD,Ready For It i Gorgeous. Sto je po meni steta jer sam htjela glasati i za Sel, Camillu,Eda,Shawna,Ari,Demi i Liama.

 2. Ovo je defintivno najbolji sistem glasanja.
  Po meni ovakav sistem glasanja mijenja listu i odgovara nama, jer mozemo glasati za koliko god pjesama hocemo, ali samo jedanput sto je fer.

  1. Fer je sve, jer su uslovi uvek isti 🙂 I dalje mislimo da zaista nije teško glasati jednom u 24 časa.

 3. Drago mi je sto će M&M pobjediti ove sedm8ce za promjenu, veliki sam Tinista, ali dugo smo pobjeđivali, red je da neko drugi pobjedi, a posebno njih dvojica, jer su mlađi od svih ovih zvijezda ovdje i jer će imati koncert u Zagrebu i Beogradu.

 4. Prijedlog za sljedeći listu: Gone is the night Jorge Blanco ft. Kris Kross Amsterdam 😍

  1. Ma jeste nemamo sta da radimo u zivotu dosadno nam je pa glasamo sto puta na dan i varamo & Ljubomora ubija

  2. hahahah varali… drugacije se glasa, tada smo mogli vise puta, a sada samo jednom. cini mi se da su Ariana, Selena, Demi, Jus iza Tinite tako da…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.