Martina Stoessel: Još uvek tražim novac od mame i tate!

download-1

Dok druge zvezde čim dođu do novca pokušavaju da se osamostale i žive same (a što se nažalost, često završava jako loše), Martina ne krije da je ona veoma srećna što još uvek živi sa svojom porodicom i tvrdi da je to nimalo ne ograničava!

“Ja sam nezavisna kad je reč o mnogim stvarima ali za neke nisam. Pokušavam da živim kao i svaka normalna devojka od 19 godina”, priča ona za Infobae. “Na primer, ja još uvek tražim novac od svojih roditelja… Mama je ta koja me vozi na intervjue iako možemo lako da iznajmimo automobil. Ipak, nezavisna sam kad je u pitanju dosta stvari, poput posla ili putovanja. Moji roditelji putuju sa mnom na turneju ali nisu stalno uz mene.”

Tini ističe i da je najsrećnijom čine upravo jednostavne stvari. “Ono što me uvek čini srećnom jeste kad se nađem sa svojim prijateljima, kad dođem kući i bude sa njima. Pričamo, pijemo, jedemo sladoled i puno se smejemo. Radiću to dok ne umrem”, konstatuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Gente

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Spremna za osvajanje sveta: Martina predstavila svoj prvi singl na engleskom!

7 thoughts on “Martina Stoessel: Još uvek tražim novac od mame i tate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.