Vrlo je jednostavno: Evo kako možete negovati svoju kožu kao Ariana Grande!

Pisali smo vam juče kako Ariana Grande pomaže da se njena oštećena kosa vrati u život nakon opasnih tretmana (tu vest možete videti OVDE). Nadamo se da ste iz te vesti naučili nešto novo o tome kako da poboljšate kvalitet kose, a danas nastavljamo u istom stilu pa vam predstavljamo i Arianinu rutinu kada je nega kože u pitanju!

Naravno, najpre treba da budete svesni da je Ariana megazvezda i da je u mogućnosti (i da prosto mora) da koristi savršene pudere na svojim fotkama, tako da ispod tog pudera ni ona sigurno nema savršeno lice, ali baš zato mora da ga neguje jer toliko pudera prvenstveno nije zdravo nositi svaki dan. Neke metode koje Ari ovde napominje su skuplje, a neke svi možemo priuštiti!

Ari prvo napominje da ujutru i uveče nanosi Lancer proizvode za negu kože i da oni čine njeno lice svežim i nežnim, a kao što vidite na linku ovde, njihove cene variraju ali nisu sasvim pristupačne. Međutim, nešto što možemo priuštiti svi a Ariana obožava da ga koristi je kokosovo ulje, koje nanosi na telo, lice, pa čak i na kosu! Napominjemo i da kokos ne prija svakome pa i Ari kaže da prvo morate da testirate njegovo dejstvo na svojoj koži.

Osim kokosovog ulja, Ariana napominje da je neophodno svake večeri osvežiti lice vodom pre spavanja, tako da nikako ne preskačite umivanje i trljanje peškirom. I naravno, za zdravu kožu morate se zdravo i hraniti, i kako Ari napominje, morate piti mnogo vode!

Pročitajte još  Osveta političarima: Ari odbila poziv da im peva!

Još jedan važan savet za sve devojke koje nose tešku šminku i nekoliko slojeva pudera za razne prilike: nikako nemojte zaspati sa šminkom. Ari je za InStyle ispričala da se i njoj desi da zbog umora nekad legne sa šimnkom ali da se oseća dobro samo kada je sigurna da je uspela sve da skine! Koža prekrivena takvim slojevima ne može da diše a noću je jako važno osloboditi je, tako da ako se pridržavate svih ovih saveta, sigurni smo da ćete biti zadovoljni.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  MTV VMA: Nominacije za Arianu, Camilu, Taylor, Demi i Cardi B, ništa za Selenu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.