Voli da eksperimentiše: Ariana Grande predstavila svoju novu boju kose!

Kosa Ariane Grande svakako jeste jedan od njenih važnijih faktora jer je njen konjski rep postao njen glavni zaštitni znak. Ako dobro poznajete Ari, onda znate da ona rado eksperimentiše sa nijansama!

Sinoć je Ari na društvenim mrežama predstavila potpuno novu boju kose koja zaista izgleda tako neobično da ne bismo znali kako da je nazovemo, ali upravo zato je ona u opisu napisala „inače ja (siva je)“ i pojasnila nam da je u pitanju nijansa sive! Ova fotografija na njenom Instagramu već prolazi dva puta bolje od njenih prethodnih postova i umesto prosečnih 20.000 komentara ovaj već prelazi 60.000 i Arianatori su prosto oduševljeni njenim novim imidžom!

Ari ste već mogli da vidite sa sličnom nijansom u spotu za „Focus“ doduše dosta svetliju, s tim što je tada bila u pitanju perika. Osim ovih svetlih boja, Ariana je isprobavala razne nijanse smeđe, od onih tamnijih do plavih krajeva, a u „Victoriousu“ je pamtimo kao crvenokosu. Da li vam se dopada njena nova boja?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  I Ariana Grande ima psihičke probleme: Na terapiji sam već 10 godina!

11 thoughts on “Voli da eksperimentiše: Ariana Grande predstavila svoju novu boju kose!

  1. Jao <3 Prelepo joj stojii :)Boja je presavrsenaa!!!Mozda joj je ovo jedno od najboljih izdanja<3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.