Emma Roberts nakon raskida: Kupovinom nakita leči ljubavne jade!

Emma-Roberts-7

Glumica progovorila o skorašnjem raskidu veridbe, ali nije otkrila baš previše!

Nekoliko poslednjih meseci bili su veoma uzbudljivi za Emmu Roberts i Evana Petersa. Ovaj slavni par rešio je početkom leta da otkaže svoju veridbu, ali su tri meseca nakon toga viđeni kako se drže za ruke, dok izvor E! Newsa ovih dana izjavljuje da se “njih dvoje ponovo viđaju”. Ipak, u intervjuu za magazin Allure, Ema je otvoreno progovorila o tome kako je prevazišla bol zbog raskida – kupovinom novog nakita.

634.EmmaR.Evan.mh.021513

Zvezda serije “Scream Queens” otkrila je da je vereničku burmu zamenila sa čak tri nova zlatna prstena, kupivši ih kao podsetnik “da uvek volim samu sebe i da uvek znam koliko vredim”. Novinarka poznatog magazina upitala ju je i da li je istina da se još uvek druži sa Evanom, budući da su u poslednje vreme više puta viđeni zajedno, ali Emma Roberts je bila kategorična: “Ne želim da govorim o tome,” rekla je na kraju.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ninin blog: Moje tri omiljene uloge Emme Roberts!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.