Ari i Tini: Instagram fotke sa fandomom koje su obeležile godinu!

durante-la-gira-de-violetta-en-2015-las-tinistas

Ariana Grande i Martina Stoessel iskoristile su ovu godinu da drastično uvećavaju svoje fandome a dobar deo zasluge za to ima način na koji se one odnose prema Arianatorima odnosno Tinistima, što pokazuju i fotke na njhovim Instagram profilima!

Ari je tako ove godine pozvala veliki broj pripadnika svog fandoma na zajednički doručak tokom njenog boravka u Torontu što je možda i najbolji potez jedne zvezde prema svom fandomu u ovoj godini! Ariana je time zauvek ućutkala sve dežurne kritizire koji su joj zamerali kako navodno zapostavlja svoje obožavaoce i ne želi ni da ih vidi osim na papreno skupim M&G.

como-olvidar-el-dia-en-el-que-ariana-grande

Sa druge strane, Martina je imala drugačiju taktiku – ona se posle koncerata fotkala sa svojim fandomom koji bi je sačekao a i naši Tinisti koji su bili na “Violetta Live” u Budimpešti mogu da posvedoče kako se ona lepo odnosila prema njima i pristajala na fotkanje i autograme. Martina i Ariana se ne poznaju ali je očigledno da pripadaju novom talasu zvezda kojima je odnos prema fandomu veoma važan! Od obe devojke puno očekujemo naredne godine jer će one ići na nove turneje i predstaviti i albume!

Autor: Famoza.net
FOTO: Instagram/Martina Stoessel, Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ariana Grande srušila BTS, drži svetski YouTube rekord sa "Thank U, Next"!

3 thoughts on “Ari i Tini: Instagram fotke sa fandomom koje su obeležile godinu!

  1. Fantasticne su ♥,volela bih da sam bila medju tim srecnim Tinistima koji su se slikali sa nasom Tini♥

  2. Volim i jednu i drugu,i to mi je drago sto su takve,jer je retko takvih zvezda.
    Ari obozavam,ali ne hejtam Martinu ^_^

    #Arianator4Ever

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.