Ed Sheeran ludi od glasina: To su budalaštine!

Ed Sheeran trenutno je svojoj svetskoj turneji i uspešniji je nego ikad ali britanski mediji, odnosno Daily Star preneli su kako će on od oktobra biti na velikoj, višegodišnjoj pauzi što je uplašilo fanove.

“Ed je praktično postigao sve što je mogao u muzici. On obožava ovo što radi ali u isto vreme hoće i normalan život. Kad se oženi on će poželiti da mu žena i deca budu u prvom planu. Ako to znači da će godinama biti odstupan, nek bude tako”, ispričao jedan navodno dobro upućeni izvor. Međutim kad je MTV to preneo, Ed im je odgovorio na svoj način, “To su budalaštine!”

Ono što je ipak veoma interesantno jeste da je Ed ne tako davno zaista izjavio da će se povući kad bude imao porodicu. “Ne želim da budem na turneji kad budem imao decu”, pričao je on uživo na televiziji. “Tad hoću da uživam u ulozi oca.” Međutim, isto tako on je rekao da mu brak i deca trenutno nisu na pameti.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ed Sheeran

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #73 - Tini ponovo kreće prva, glasajte za tri omiljene pesme!

2 thoughts on “Ed Sheeran ludi od glasina: To su budalaštine!

  1. Ljudi uvek nesto krivo rastumače na drugačiji način. Normalno da se Ed branio. I obitelj i porodica po meni su važniji od karijere. On je napomenuo da u ovom trenutku ne želi djecu tako da mislim da neće tako brzo odustati od glazbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.