Ed Sheeran: To dete nije moje!

Već danima internetom kruže fotke dvogodišnje devojčice Isle koja neverovatno podseća na Eda Sheerana ali iako je pevač imao buran ljubavni život, on kaže da dete definitivno nije njegovo!

Gostujući na TV stanici ITV, voditelj je Edu pokazao fotku a Ed je za svaki slučaj kroz smeh rekao, “Nije moja. Nije moja! Ludo mi je što ovakve stvari postaju viralne”. Ed ističe i kako obožava decu ali da ih ipak ne želi u ovom momentu jer veruje da onda ne bi mogao da ide na turneje. “Ne želim da ide na turneje kad budem imao decu”, objašnjava on.

“Želim da budem pravi otac. Da, definitivno bih imao decu, definitivno volim svu decu na svetu ali ne želim ih trenutno”. Ed kaže i da je ostao normalan jer je uvek neko iz njega ko mu skrene pažnje kad pretera. “Sećam se da sam jednom bio na turneji i u fazonu ‘Ma ne ide mi se na scenu danas’ a neko mi je dobacio, ‘Šta ti je? Pa to ti je posao!'”.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pravi ortak: Otkrijte zašto Justin Bieber tvrdi da je “dužnik” Eda Sheerana!

3 thoughts on “Ed Sheeran: To dete nije moje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.