Donela proleće: Victoria Justice zablistala u cvetnoj haljini do poda na humanitarnom događaju!Victoria Justice se pojavila na Race To Erase događaju u Beverli Hilsu, koji se bavi lečenjem bolesti mijelinskog omotača, multiple skleroze.

Naučnici koji istražuju ovu bolest zahvaljujući Race To Erase MS događajima skupili su čak 37 miliona dolara u humanitarne svrhe još od 1999. godine, a ovi događaji podižu svest o bolesti o kojoj se baš i ne zna puno. Zvezde poput Victorie Justice pojavile su se tamo u petak – o Victoriji se piše posebno kao o zvezdi koja je oduševila svojim stajlingom!

Embed from Getty Images

Naime, Victoria se pojavila u haljini dizajnerki Alice i Olivie kojima se posebno zahvalila na pozivu na humanitarno veče – njihova cvetna kreacija oduševila je publiku, a Vic je u rukama držala i svog preslatkog psa! „Počastvovana sam što sam bila deo ovako važnog događaja“ napisala je ona na Instagramu zahvalivši se kreatorkama i ekipi koja se bori za obolele od ove opake bolesti.

Embed from Getty Images
Embed from Getty Images

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Victoria Justice, Getty

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Victoria Justice vodi šou: Večeras je Teen Choice Awards, nominacije za 1D, Sel, Biebsa, Ari, Demi i Tay!

One thought on “Donela proleće: Victoria Justice zablistala u cvetnoj haljini do poda na humanitarnom događaju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.