Dobar momak: Justin Bieber je jako usrećio Shawna Mendesa, Lele Pons ali i Beliebere!

Justin Bieber širi ljubav ovih dana iako mu ona često nije uzvraćena! On je ovog vikenda ne samo bio raspoložen za druženje sa svojim velikim fandomom već i da pohvali svoje kolege i čak im pomogne oko promocije!

Osim što ga viđamo na fotkama sa fanovima, Jus je iz čista mira upao na Instagram profil Shawna Mendesa i ispod jedne fotke samo napisao, “Zgodni đavole”! Jus je u prošlosti imao mnogo lepih reči za Shawna i njegovu muziku a ovo je samo njenog način da pokaže kako i dalje prati!

Shawn je verovatno bio iznenađen, ali šta tek da kaže Lele Pons! Jutjuberka je nedavo objavila svoj prvi singl a Jus ga je postavio na svoj Instagram što je kod Lele izazvalo pravi šok! “Hvala ti Justin za podršku! Legendo! Najbolji si”, napisala je ona. Nadajmo se da će više ljudi umeti da ceni ono što Jus radi za njih!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nije mu hladno? Ovako Biebs danas slavi svoj 22. rođendan! (video + fotke)

4 thoughts on “Dobar momak: Justin Bieber je jako usrećio Shawna Mendesa, Lele Pons ali i Beliebere!

  1. Famozo, jeste li vam falila?… Vi ste meni puuuuunnnnoooooo fallllllliiiiiliiiiiiii… nažalost, dogodio mi se pad sistema kompa i nisam mogla ništa.. Ali sada je to riješeno i sada sam ponosna vlasnica Windowsa 10… 🙂 I opet ću vas gnjaviti sa svojima komentarima… Več vidim neke nove vijesti su izašle o Tini pa idem saada vidjeti…

  2. To je tako lijepo od njega 😍😍😍!!! Inače slušala sam pjesmu i super jeee 😍😍😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.