DJ Snake najavljuje BLACKPINK zvuk u Novom Sadu!

DJ Snake jedna je od najvećih zvezda koja će ove godine imati nastup na EXIT-u, jer je reč o muzičaru koji iza sebe već ima nekoliko velikih hitova, ukljujući tu i saradnje sa Justinom Bieberom i Selenom Gomez. On je sad otkrio da sprema projekat sa BLACKPINK koji bismo lako mogli čuti upravo na festivalu u Novom Sadu početkom leta!

DJ Snake je na Instagramu odgovarao na pitanja fanova ranije ove nedelje, a kad je upitan da li će snimiti pesmu sa BLACKPINK, on je jednostavno odgovorio sa “Da”. Sem toga, on nije ništa otkrio, ali sudeći po svemu što se dešava prethodnih meseci, ovo nije bio odgovor u stilu “voleo bih da jednom snimimo nešto” nego, “Da, sigurno snimamo”.

Najbolji dokaz za to je što se on već viđao sa devojkama i to na njihovoj svetskoj turneji, odnosno nastupu u Los Anđelesu u aprilu. On je tad i objavio na svom Twitteru, “DJ Snake i BLACKPINK u vašem komšiluku”, zajedno sa slikom gde izgleda kao da devojke znaju nešto što ne smeju da nam otkriju!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Neverica: Kim Jong-hyn, lider voljenog k-pop benda Shinee oduzeo sebi život

3 thoughts on “DJ Snake najavljuje BLACKPINK zvuk u Novom Sadu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.