Neviđeni problemi: Britney Spears završila karijeru?!

Poslednjih nedelja život nekad najveće pop zvezde sveta Britney Spears ponovo je u potpunom haosu, tolikom da njen dugogodišnji menadžer Larry Rudolph veruje da se stvari više ne mogu popraviti i da je njena muzička karijera zauvek završena, uz male šanse da ishod bude srećniji.

Sve je počelo kad je rit otkazala seriju koncerata nakon što je njen otac ima operaciju koja je bila veoma rizična. Nakon toga, Britney je otišla na lečenje zbog psihičkih problema, a mediji su počeli da pišu da ju je upravo otac sprečavao da izađe i terao je da pije lekove protiv sopstvene volje. Ovu informaciju potvrdila je i njena majka.

Kako njen menadžer kaže, ona nije ni fizički ni mentalno u stanju da se vrati na scenu. “Prošlog leta kad je bila na turneji, zvala me je svakog dana. Bila je tako uzbuđena. Sad mi se ne javlja mesecima i jasno je da ne želi da nastupa. Meni je jasno da se ona neće vratiti nastupima ni u bližoj budućnosti a možda ni zauvek. Ja nemam ni želje načina da je nateram da opet počne da radi. Ja sam samo ovde za nju ako se odluči za to. Ja ne želim da ona radi dok nije spremna ni psihički, mentalno i dok joj se ne vrati strast”, zaključuje on.

Pročitajte još  Britney Spears

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Britney Spears

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

One thought on “Neviđeni problemi: Britney Spears završila karijeru?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.